Zöldfűszeres töltött csirkecomb
Hozzávalók 4 adag
» 4 db egész csirkecomb
» vaj
» citrom
» 1 csokor petrezselyem
» 2 zsemle
» só
» bors
» 1 tojás
» pár levél medvehagyma vagy bármilyen friss zöldfűszer
Elkészítés
A zsemléket szeletekre vágjuk és vízbe beáztatjuk, alaposan kinyomkodjuk.
A kinyomkodott zsemléhez hozzáadunk egy tojást, a felaprított medvehagymát vagy bármilyen más zöldfűszereket és a petrezselymet, majd egy kevés reszelt citromhéjat is hozzákeverünk.
Sózzuk, borsozzuk, majd jól összekeverjük és megtöltjük vele a csirkecombokat.
A combokat kívül is sózzuk, borsozzuk.
Egy tepsibe kevés olívaolajat öntünk és beletesszük a fűszerezett, töltött combokat.
Bőrös részüket vajjal átkenjük , majd sütőben ropogósra sütjük.
Forrás: izeselet.hu