VACSORA 10 PERC ALATT – vargányás pirítós zsemle

VACSORA 10 PERC ALATT – vargányás pirítós zsemle

Lássuk be, sokszor jól jön egy tíz perces vacsora!
Természetesen a három gyerekből egy se akarta megkóstolni, de beláttuk, hogy egyik alapanyag se igazán a gyereksereg kedvence, ők krumplis tésztát kaptak.
A recept nem csak tinóruból, hanem bolti csiperkéből is finom, arról nem beszélve, hogy pár hozzávalóból készül csupán.

Hozzávalók:

  • 50 dkg gomba
  • 5 dkg vaj
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 15 dkg juhtúró
  • 2 ágacska kakukkfű
  • 1 ek dijoni mustár
  • frissen őrölt bors

vacsora 10 perc-gombas-varganya-tinoru-szendvics-zsemle-kenxer

A gombát felszeleteltük, és a vajon megdinszteltük. Belereszeltük a fokhagymát, rászórtuk a kakukkfüvet, és belekevertük a mustárt és a juhtúrót. Borsoztuk, majd hagytuk még egy percig rotyogni. Mi pirítós zsemleszeletekkel ettük, de mehet kenyérre, és lehet utólag grillezni melegszendvicsnek is.

2016-os naprakész recept ötletekért, katt ide: FaceBook/Pikanteria

Forrás: fuszereslelek.nlcafe.hu