Tonhallal töltött paradicsom

Tonhallal töltött paradicsom

Hozzávalók 6 darab

» 6 szép, érett, közepes méretű paradicsom
» 2 tonhalkonzerv
» 1 csokor újhagyma
» 1 lilahagyma
» 2 citrom
» 1 csokor kapor
» 1 csokor petrezselyem
» 1 csokor snidling
» só
» bors
» olívaolaj
» Tálaláshoz: galambbegy vagy vegyes zöld saláta

Tonhallal-toltott-paradicsom
Elkészítés

A tonhalat villával darabokra szedjük, és összekeverjük, először az apróra vágott újhagymával, egy kevés finomra aprított lila hagymával. Belereszeljük a citromok héjat és belecsavarjuk a levüket is. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadunk egy kevés olívaolajat és hozzáadjuk a különböző apróra vágott zöld fűszereket. A paradicsomok kalapját levágjuk
és egy kiskanállal a belsejüket kivájjuk, és megtöltjük őket a tonhalsalátával. Tálaláskor saláta ágyra helyezzük őket.

Forrás: izeselet.hu