2021. január 24.

Select your Top Menu from wp menus
Tojáspástétom

Tojáspástétom

Story Highlights

  • Tojáspástétom

Hozzávalók:

  • tojás
  • majonéz
  • újhagyma
  • kapribogyó
  • fehér bors

tojas-pastetom-recept

A töltött tojás avagy oeuf mimosa egyszerű változata, nevezhetjük tojáspástétomnak. A tojást ecetes vízben tesszük fel, mérettől függően 8,5-9 percesre főzzük: ne legyen még túl kemény. Jeges vízbe mártjuk, meghámozzuk, villával durvára nyomkodjuk. Majonézt keverünk bele, kapribogyót vagy újhagyma zöldjét adunk hozzá.

tojas-pastetom-recept2
Ízesíthetjük még petrezselyemmel, snidlinggel, mustárral, fehér borssal, cayenne-i borssal, durvára vágott zöld borssal. Tálalhatjuk kaláccsal vagy római saláta belső levelében, retekkel vagy más salátafélével.

tojas-pastetom-recept1

 

 

Forrás: gaultmillau.hu

Print Friendly, PDF & Email

Kommentek

Related posts

EZT OLVASTAD MÁR?
Jamie Oliver – Málnás Gyömbéres nyári Fizz

Hozzávalók: 2 marék málna 1 teáskanál porcukker 1 jó nagy marél menta levél 5 cm -es darab friss gyömbér, hámozva és dúrvára vágva...

Close