Tépett csirkemell saláta, recept
A Tépett csirkemell saláta Hozzávalói:
- 2 db csirkemell
- olaj
- 1 csipet cayenne bors
- 1 csipet szárított oregano
- só, bors
- 2 ek görög joghurt
- 1 ek majonéz
- 1 ek snidling
- ½ db répa
- 1 db retek
- ¼ db kígyóuborka
- ½ lime leve
A húst egy lábas lobogó vízben puhára főzzük, majd kivesszük és 2 villa segítségével szálaira szedjük. Egy serpenyőben olajat hevítünk és átpirítjuk rajta a csirkehúst a fűszerekkel együtt. Egy tálban kikeverjük a joghurtot a majonézzel és a felaprított snidlinggel. Összeforgatjuk a hússal, majd reszelt répát, vékony karikákra vágott retket és uborkát, valamint limelét adunk hozzá. Tálalunk és alaposan bekajálunk!
Forrás: Streetkitchen