Szüreti kakaspecsenye, recept

Szüreti kakaspecsenye, recept

 

A Szüreti kakaspecsenye Hozzávalói:

  • levesben főtt kakashús,
  • 1 nagy káposzta,
  • 2 paradicsompaprika,
  • 1 hagyma,
  • 2-3 gerezd Cabernet Sauvignon szőlő,
  • 1 evőkanál zsír, só, bors

A Szüreti kakaspecsenye Elkészítése:

A hagymát megpucoljuk és apróra vágjuk. A zsiradékot felmelegítjük és a hagymát üvegesre dinszteljük benne. Hozzáadjuk a csíkokra vágott káposztát meg az apró kockára vágott paradicsompaprikát, megszórjuk sóval meg frissen őrölt borssal és víz hozzáadása nélkül megpároljuk. A végén belekavarjuk a megmosott és leszemezett szőlőt és egy sültestál aljára simítjuk. A kakashúst a káposztára rakjuk, megszórjuk borssal, kevés forró zsírral lekenjük és forró sütőben vagy ha van, kemencében, ropogósra sütjük.

szüreti kakaspecsenye

Naponta új recept ötletekért, találkozzunk a FaceBook on is.

A Pikantéria Hivatalos Facebook Oldala

Forrás: Aledakonyhaja