Szüreti kakaspecsenye, recept

A Szüreti kakaspecsenye Hozzávalói:
- levesben főtt kakashús,
- 1 nagy káposzta,
- 2 paradicsompaprika,
- 1 hagyma,
- 2-3 gerezd Cabernet Sauvignon szőlő,
- 1 evőkanál zsír, só, bors
A Szüreti kakaspecsenye Elkészítése:
A hagymát megpucoljuk és apróra vágjuk. A zsiradékot felmelegítjük és a hagymát üvegesre dinszteljük benne. Hozzáadjuk a csíkokra vágott káposztát meg az apró kockára vágott paradicsompaprikát, megszórjuk sóval meg frissen őrölt borssal és víz hozzáadása nélkül megpároljuk. A végén belekavarjuk a megmosott és leszemezett szőlőt és egy sültestál aljára simítjuk. A kakashúst a káposztára rakjuk, megszórjuk borssal, kevés forró zsírral lekenjük és forró sütőben vagy ha van, kemencében, ropogósra sütjük.
Naponta új recept ötletekért, találkozzunk a FaceBook on is.
A Pikantéria Hivatalos Facebook Oldala
Forrás: Aledakonyhaja