Sült csirkemell nyárs: Közép-Kelet Ázsiai módon készítettem el az alábbi, gyors és ötletes receptet. Az alapot a maláj satay csirke nyárs recept adta. Aki szereti a palesztin, Iráni, … konyhát , annak biztosan ízleni fog ez a fantasztikusan egyszerű és ízletes, egyben interaktív recept

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Sült csirkemell nyárs
Sült csirkemell nyárs: Egyszerűen hozzáférhető hozzávalókból készíthetsz egy nagyon egzotikus ízvilágú és könnyen elkészíthető, kifejezetten fogyókúrás receptet.
sült csirkemell nyárs
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 20 perc
Pihentetés 5 perc
Mennyiség
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 20 perc
Pihentetés 5 perc
Mennyiség
Hozzávalók
sült csirkemell nyárs
Elkészítés
  1. Előbb a darabos fűszereket, mozsárban össze kell törni; majd a többi őrölt fűszert: két féle paprika, fahéj hozzá kell önteni és összekeverni
    sult-csirkemell-nyars
  2. A csirkemelleket tisztítsd meg ha szükséges. Hoszzában vágd ketté, és 3/4 újjnyi széles csíkokban hosszában szeleteld fel
  3. A fűszerkeveréket, a csirkemelleket a vízet és az olajat tedd bele egy zacsiba. Én zárható IKEA-s zacskót használtam, majd alaposan maszírozd össze. Hagyd pihenni 1 óra hosszát, hogy átjárhassák az ízek.
  4. Grillen vagy egyszerűen csak sütőben, 20 perc alatt, 200 C fokon süsd készre.
    sult-csirkemell-nyars

Kommentek