Sonkás tejszínes szélesmetélt, recept

A Sonkás tejszínes szélesmetélt Hozzávalói:
- 35 dkg szélesmetélt,
- 20 dkg sonka,
- 25 dkg gomba,
- 3 dl tejszín,
- 1 hagyma,
- 2 cikk fokhagyma,
- 2 evőkanál olaj,
- só, bors,
- petrezselyemzöld
A Sonkás tejszínes szélesmetélt Elkészítése:
A hagymákat megpucoljuk, apróra vágjuk és az olajon üvegesre dinszteljük. Hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát meg a kockára vágott sonkát, összesütjük, megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel, sóval meg frissen őrölt borssal és felöntjük a tejszínnel. Kiforraljuk. Közben a metéltet enyhén sós vízben kifőzzük, leszűrjük és lecsöpögtetjük, majd szétosztjuk a tányérokban és mártással tálaljuk.
Naponta új recept ötletekért, találkozzunk a FaceBook on is.
A Pikantéria Hivatalos Facebook Oldala
Forrás: Aledakonyhaja