Sajtos burgonyás bundában sült hús, recept

Sajtos burgonyás bundában sült hús, recept

Kalória: 160 kcal

Fehérje: 14 g
Szénhidrát: 7 g
Zsír: 8 g

Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.

Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 fő részére

Sajtos burgonyás bundában sült hús

A Sajtos burgonyás bundában sült hús Hozzávalói:

  • 80 dkg sertéscomb
  • 2 tojás
  • 10 dkg sajt
  • 3 közepes burgonya
  • 1,5 dl tejföl
  • 2 csapott ek finomliszt
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 2 gerezd fokhagyma

A Sajtos burgonyás bundában sült hús Elkészítése:

 

A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sóval megszórjuk.

A burgonyát meghámozzuk, lereszeljük. Hozzáadjuk a reszelt sajtot, a tojásokat, a tejfölt, a lisztet, és a zúzott fokhagymát.

A húsokat lisztbe forgatjuk, belemártjuk a burgonyás keverékbe, és forró olajban kisütjük.

 

Forrás: receptneked.hu