Sajtos burgonyás bundában sült hús, recept
Kalória: 160 kcal
Fehérje: 14 g
Szénhidrát: 7 g
Zsír: 8 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 fő részére
A Sajtos burgonyás bundában sült hús Hozzávalói:
- 80 dkg sertéscomb
- 2 tojás
- 10 dkg sajt
- 3 közepes burgonya
- 1,5 dl tejföl
- 2 csapott ek finomliszt
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 2 gerezd fokhagyma
A Sajtos burgonyás bundában sült hús Elkészítése:
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sóval megszórjuk.
A burgonyát meghámozzuk, lereszeljük. Hozzáadjuk a reszelt sajtot, a tojásokat, a tejfölt, a lisztet, és a zúzott fokhagymát.
A húsokat lisztbe forgatjuk, belemártjuk a burgonyás keverékbe, és forró olajban kisütjük.
Forrás: receptneked.hu