Ropogós sült krumpli rozmaringgal, recept

Így lesz igazán ropogós a krumpli …
A Ropogós sült krumpli rozmaringgal Hozzávalói 4 fő részére:
- 7 db közepes burgonya
- 3 ág friss Rozmaring
- só
- frissen őrölt bors
- olíva olaj – sansa
A burgonyát hélyastól előfőzöm, hogy ne máljon szét a tepsiben – szépen meg tudjon pirulni igazán ropogósra !!! Ha ez kész, akkor szedd le a héját, majd nagy darabokra vád fel és tedd egy tepsibe – sütő alutálcára.
önts rá bőven sansa olíva olajat, borsozd meg friisen őrölt borssal és ízlésésen helyezd el rajta a rozmaring leveleket; majd mehet a 200-225 C fokos sütőbe. Pirítsd fel és kész
Naponta új recept ötletekért, találkozzunk a FaceBook on is.
A Pikantéria Hivatalos Facebook Oldala
Jó étvágyat kíván a Pikantéria csapata!