Ropogós sült krumpli rozmaringgal, recept

Ropogós sült krumpli rozmaringgal, recept

Így lesz igazán ropogós a krumpli …

A Ropogós sült krumpli rozmaringgal Hozzávalói 4 fő részére:

  • 7 db közepes burgonya
  • 3 ág friss Rozmaring
  • frissen őrölt bors
  • olíva olaj – sansa

Ropogós sült krumpli rozmaringgal

A burgonyát hélyastól előfőzöm, hogy ne máljon szét a tepsiben – szépen meg tudjon pirulni igazán ropogósra !!! Ha ez kész, akkor szedd le a héját, majd nagy darabokra vád fel és tedd egy tepsibe – sütő alutálcára.

önts rá bőven sansa olíva olajat, borsozd meg friisen őrölt borssal és ízlésésen helyezd el rajta a rozmaring leveleket; majd mehet a 200-225 C fokos sütőbe. Pirítsd fel és kész

Ropogós sült krumpli rozmaringgal

Naponta új recept ötletekért, találkozzunk a FaceBook on is.

A Pikantéria Hivatalos Facebook Oldala

Jó étvágyat kíván a Pikantéria csapata!