Ropogós Sajttallér – recept

Ropogós Sajttallér – recept

Ropogós sajttallér, amihez nem kell más, csak parmezán.

Hozzávalók

  • 20 dkg parmezán
  • 4 db hurkapálcika

Sajttallér Elkészítése

sajttallér
A parmezánsajtot lereszeljük, a hurkapálcákat bevizezzük.

A hurkapálcikákat egy szilikonos sütőpapírral kibélelt tepsibe fektetjük, és a reszelt sajtból az egyik végükre kupacokat halmozunk úgy, hogy a pálcika végét befedje.180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és addig sütjük, amíg aranybarna nem lesz. Kivesszük, megvárjuk amíg kihűl, mert csak akkor válik ropogóssá.

Naponta új recept ötletekért, találkozzunk a FaceBook on is.

A Pikantéria Hivatalos Facebook Oldala

 

 

Forrás: izeselet.hu