Rizses mogyorós szarvas comb

HOZZÁVALÓK 2 személyre
- 50 dkg szarvas comb
- só, bors
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 tk fahéj
- 5 ek barna cukor
- 10 dkg mogyoró
- 5 db aszalt paradicsom
- 10 dkg császár szalonna
- 4 kis fej vöröshagyma
- 1,5 dl vörösbor
- 3 dl babérleveles, szegfűborsos víz
- 15 dkg rizs
- 60-120 perc
50 dkg szarvas combot kockára vágunk és felhevített serpenyőben zsiradék nélkül elkezdjük pirítani. Sózzuk, borsozzuk. majd hozzáadunk három gerezd apróra vágott fokhagymát, egy teáskanál fahéjat, öt evőkanál barna cukrot, 10 dkg mogyorót, öt darab aszalt paradicsomot, 10 dkg kockára vágott császár szalonnát és végül négy kis fej apróra vágott vöröshagymát. Felöntjük 1,5 dl vörösborral és 3 dl babérleveles szegfűborsos vízzel. Ezután hozzáöntünk 15 dkg rizst. És lefedve 50 percig pároljuk. Egy tál ételként tálaljuk.
Naprakész recept ötletekért, katt ide: FaceBook/Pikanteria
Forrás: tvpaprik.hu