Zöldségnyárs grillhez, recept
A Zöldségnyárs grillhez Hozzávalói:
- krumpli
- cukkini
- gomba
- hagyma
- zöldfűszer-keverék
- olaj
- nyárs vagy hurkapálcika
A krumplit főzzük előre, félkeményre. A gombát hámozzuk meg, majd felezzük meg. A cukkinit vágjuk félbe hosszában, majd vágjuk nagyobb kockákra, a krumplit, ha kihűlt, ne hámozzuk meg, hanem negyedeljül fel, a hagymát szintén negyedeljük, illetve vágjuk nagyjából a többi zöldséggel egyforma méretűre. Vegyük elő a nyársakat vagy a hurkapálcát, és tetszés szerinti sorrendben tűzzük fel a zöldségeket. A fűszerkeveréket keverjük össze egy kicsi olajjal, majd kenjük be vele a nyársakat. Grillezve köretnek vagy főételnek is tökéletes.
Naponta új recept ötletekért, találkozzunk a FaceBook on is.
A Pikantéria Hivatalos Facebook Oldala
Forrás: szeretemahasam.blogspot.hu