Parmezános halfilé a sütőből 30 perc alatt, recept

Parmezános halfilé a sütőből 30 perc alatt, recept

Nagyon szeretem a különböző halas fogásokat, épp ezért igyekszem minél gyakrabban beilleszteni az étrendembe. Finom, egészséges, ráadásul hamar el is készül. Íme, egy szuper recept!

A Parmezános halfilé a sütőből 30 perc alatt,Hozzávalói

  • ¾ csésze reszelt parmezán sajt
  • 2 tk pirospaprika
  • 1 ek apróra vágott petrezselyem
  • ¼ tk só
  • 1 ek extra szűz olívaolaj
  • 4 tőkehalfilé

A Parmezános halfilé a sütőből 30 perc alatt Elkészítése

A parmezánt keverjük el a pirospaprikával, az aprított petrezselyemmel és a sóval. A halat locsoljuk meg olívaolajjal és forgassuk bele az előző keverékbe. Ha nem tapadna rá, ujjunkkal finoman nyomkodjuk rá. Helyezzük a halakat sütőpapírral kibélelt tepsibe, a tetejére pedig szórjuk a maradék sajtos keveréket. 200 fokra előmelegített sütőben süssük készre 10-15 perc alatt.

Parmezános halfilé a sütőből 30 perc alatt

Forrás: femcafe