Paradicsomos sült kolbász, recept

Paradicsomos sült kolbász, recept

A Paradicsomos sült kolbász Hozzávalói 3 személyre:

  • 3 szál friss kolbász,
  • 1 fej fokhagyma,
  • 1 marék koktélparadicsom,
  • 0,5 dl olaj,
  • 2 dl sör,
  • só,
  • csombor.

A Paradicsomos sült kolbász Elkészítése:

A paradicsomokat megmossuk, majd négybe vágjuk, a fokhagymát pedig cikkekre szedjük. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a kolbászt meg a fokhagymát és nagy lángon pirosra sütjük. Ekkor a kolbászt megfordítjuk a másik felére és hozzáadjuk a paradicsomot, valamint megszórjuk csomborral. Addig sütjük, míg a kolbászok megpirulnak, majd meglocsoljuk a sörrel és pár percig forraljuk. Friss kenyérrel tálaljuk.

Paradicsomos sült kolbász

Paradicsomos sült kolbász

Forrás: aledakonyhaja