Paradicsomos sült kolbász, recept
A Paradicsomos sült kolbász Hozzávalói 3 személyre:
- 3 szál friss kolbász,
- 1 fej fokhagyma,
- 1 marék koktélparadicsom,
- 0,5 dl olaj,
- 2 dl sör,
- só,
- csombor.
A Paradicsomos sült kolbász Elkészítése:
A paradicsomokat megmossuk, majd négybe vágjuk, a fokhagymát pedig cikkekre szedjük. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a kolbászt meg a fokhagymát és nagy lángon pirosra sütjük. Ekkor a kolbászt megfordítjuk a másik felére és hozzáadjuk a paradicsomot, valamint megszórjuk csomborral. Addig sütjük, míg a kolbászok megpirulnak, majd meglocsoljuk a sörrel és pár percig forraljuk. Friss kenyérrel tálaljuk.
Forrás: aledakonyhaja