Omlós marhaszelet spárgával

Hozzávalók:
- 60 dkg marhahús
- 25 dkg spárga
- 1 citrom
- vaj
- olaj
- só
- bors
A marhahúst szeleteld fel, és vágd kisebb kockákra. Kevés olajon pirítsd meg a húsdarabok mindkét oldalát, majd sózd, borsozd ízlésed szerint. A citrom héját reszeld le, és egy kevéssel hintsd meg a húst. Önts alá 3-4 dl vizet, fedd le, és párold puhára a húst.
Amikor elkészült a marha, vedd ki a lábasból, és tedd a helyére a spárgát. Amennyiben szükséges, még egy kevés vizet önts hozzá. Főzd nyolc-tíz percig, azután pedig egy serpenyőben, kevés vajon addig párold, míg teljesen megpuhul. Végül keverd össze a húst és a spárgát, és tetszésed szerinti körettel tálald.
Hogy rengeteg naprakész ötleted legyen: a FaceBookon , itt találsz minket
Forrás: femina.hu