Forrás: olcso-receptek.hu
Nutellás zebra tekercs

Hozzávalók :
- 5 db tojás
- 12 dkg liszt
- 12 dkg cukor
- 1 evőkanál kakaó
- 1 csomag vaníliás cukor
- 0,5 csomag sütőpor
A nutellás krémhez:
- 1 csomag vaníliás puding
- 3 evőkanál cukor
- 0,5 liter tej
- 4 evőkanál nutella
- 10 dkg Rama margarin
Elkészítés:
A tojássárgáját kikeverjük habosra a cukorral, hozzáadjuk lisztet az átszitált sütőport, A fehérjéből kemény habot verünk. majd ezt is lassan forgassuk hozzá, úgy hogy nehogy összetörjük a habot. Ezt a masszát kétfelé osztjuk és az egyik felébe tesszük a kakaót.Két habzsákba (zacskóba) tesszük a masszákat és sütőpapírral kibélelt tepsibe ferdén csíkokat nyomunk felváltva. 180 fokon kb 10 percig sütjük. Még melegen a sütőpapírral együtt feltekerjük tekercsbe, (én használtam hozzá konyharuhát egyrészt mert forró volt, másrészt pedig biztosan nem tekeredik ki, és tuti tekercsben hűl majd ki.)Amikor kihűlt levesszük a sütőpapírt és megkenjük nutellával (krémmel, lekvárral, ki mivel szeretné) és ismét feltekerjük.Az eredeti receptbe sima nutellával keni meg a tekercset, de itt krémmel készült amit így készítünk el.:1 tasak vanília ízű pudingporból a leírás szerint pudingot főzünk, amikor kihűlt beleteszünk 10 dkg puha Rama margarint és ízlés szerint a nutellát, én kb 4 kanállal tettem bele.A piskótát megkenjük, majd feltekerjük