Nutellás Brownie – Pizza recept

Hozzávalók:
A tésztához:
- 80 g búzaliszt (BL55)
- 1 csipet só
- 2 evőkanál kakaópor – holland
- 2 db tojás (közepes, „M”-es méretű)
- 50 g vaj
- 80 g kristálycukor
A krémhez:
- 3 evőkanál mogyorókrém (Nutella)
- 1 evőkanál mascarpone
A gyümölcshöz:
- 10 szem eper (friss)
- 0.5 db banán (meghámozva)

Elkészítés:
1. Egy tálban robotgéppel kikeverjük a vajat a cukorral, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat is.
2. Egy másik tálban összekeverjük a kakaóport, lisztet és a csipet sót.
3. Összekeverjük a lisztet a vajas tojással, egy sütőpapírral bélelt kör alakú, 20 cm átmérőjű formába simítjuk a tésztát és 170 C-ra előmelegített sütőben kb 20-25 percig sütjük a tésztát.
4. Egy kis tálban összekeverjük a mascarponét a nutellával és a kihűlt tészta tetejére kenjük.
5. A gyümölcsöket felszeleteljük és feldíszítjük vele a tortát.
6. Csokiöntettel, vagy önmagában is szuper édesség.