Story Highlights
- Sokáig fogok álmodni vele
- Egy német gasztroblogon akadtam a receptre, a hölgy akinek a receptet köszönhetjük, a következőképpen vezette fel:
- “Puha, zaftos, vajas, cukros, karamellás… Mit is mondhatnék? Vannak ételek, amelyek egyszerűen álomszerűen isteniek, vannak amelyektől az ember azonnal hanyatt esik. A fátyol minderre rátesz még egy lapáttal! Maga a csábítás, ördögien finom, az ember csak bontja és bontja, míg a végén semmi sem marad. Aki nem készíti el, az maga tehet róla.”
- És én mit mondhatnék, miután elkészítettem, minden szavával egyetértek, és ezúton is köszönöm szépen, az egész családot sikerült vele elvarázsolnom kicsiktől a nagyokig
A Milka csoki Hozzávalói:
- 0,5 kg kristálycukor
- 3 ek kakaópor
- 2 dl tejszín
- 2 db vanília cukor
- 10 dkg teavaj
- 35 dkg tejpor
A Milka csoki Elkészítése:
Végy elő egy lábast és öntsd bele a vajat és a tejszínt, majd folyamatos kevergetés mellett kb 5-6 percig olvaszd.
Ha kész, vedd le a gázról és öntsd bele a cukrot, kakaót és a tejport, jól keverd is le. Alufóliával kibélelt kisebb tepsibe öntsd a masszát, kb 1-2 cm vastagon, majd helyezd a hűtőbe. 2-3 óra múlva elő is lehet venni és késsel porciózni
Naponta új recept ötletekért, találkozzunk a FaceBook on is.