Mediterrán Paradicsom saláta

Hozzávalók 2 személyre:
4 nagyobb paradicsom, 2 evőkanál extra szűz olívaolaj, 10 szem magozott olajbogyó , 2-3 gyöngyhagyma, 2 teáskanál balzsamecet, só, bors
kevés oregánó, bazsalikom
Elkészítése:
A paradicsomot karikákra vágjuk, a hagymát nagyon vékonyan úgyszintén, az olívabogyót szeleteljük, majd egy tálban összekeverjük mindhármat.
Sózzuk, borsozzuk, nyakonöntjük a balzsamecettel és az olívával, majd finoman összekeverjük.
Tálaláskor megszórhatjuk kevés friss, vagy szárított oregánóval, bazsalikommal.
Sózzuk, borsozzuk, nyakonöntjük a balzsamecettel és az olívával, majd finoman összekeverjük.
Tálaláskor megszórhatjuk kevés friss, vagy szárított oregánóval, bazsalikommal.