2020. október 24.

Select your Top Menu from wp menus
Marlenka, egyszerűbb verzió !!!

Marlenka, egyszerűbb verzió !!!

Marlenka, egyszerűbb verzió! Nem kell órákon át bajlódnod vele, nagyon hamar elkészíthető!

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Marlenka, egyszerűbb verzió !!!
A Marlenka az egyik legjobb sütemény, de otthon elkészíteni nem egyszerű. Ha már unod, hogy órákat kell dolgozni, hogy elkészítsd ezt a finomságot, próbáld ki ezt a receptet.
marlenka, egyszerűbb verzió
Konyha cseh
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
Konyha cseh
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
marlenka, egyszerűbb verzió
Elkészítés
  1. Gőz felett megolvasztjuk a 250 g vajat, hozzátesszük a mézet, porcukrot, átszitált lisztet, szódabikarbónát és a tojásokat.
  2. Mindent jól összekeverni. Ha sűrű a tészta tegyünk hozzá kevés tejet. Három egyforma részre osztjuk. Egyenként rákenjük sütőpapírra a masszát és 180 fokos sütőben kb 8 percig sütjük.
Krém
  1. Krém: 375g vajat kikeverjük és hozzáadjuk a sűrített édes tejet.
A krém után összeállítani
  1. A lapokat megkenjük krémmel, a tetejét is.. Megszórjuk darált dióval és a sűrített csokis tejjel díszítjük
    marlenka, egyszerűbb verzió
Megjegyzés

forrás: ketkes

Diana Veselovská Vinceová marlenka receptje!

 

marlenka eredeti recept itt

Kommentek

Related posts