Málnás babapiskóta desszert: Kevés alapanyagból elkészülő, gyors recept. Nem kell hozzá más csak friss vagy fagasztott málna, babapiskóta és tejszínhab.

Print Friendly, PDF & Email
Recept nyomtatása
Málnás babapiskóta desszert
Ha van néhány alapanyagod otthon, esetleg még málna szezon is van, akkor ez a recept neked való. Az elkészítési idő nagyon rövid, a hatása viszont szemet gyönyörködtető és hosszan tartó megelégedettséget ígér
málnás babapiskóta desszert
Konyha magyar
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 0 perc
Pihentetés 120 perc
Mennyiség
Hozzávalók
Konyha magyar
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 0 perc
Pihentetés 120 perc
Mennyiség
Hozzávalók
málnás babapiskóta desszert
Elkészítés
  1. A málnát egy fazékba tesszükk és alágyújtunk. Lassú tűzön kell felengedni és hozzáadni majd a cukrot, ha felfőtt félre kell tenni. Amennyi málna levet ki tudsz belőlel kanalazni, azt tedd félre.
  2. Verd kemyén habbá a tejszínhabot
  3. Végy elő egy üveg tálat és kenj bele egy sor tejszínhabot. A következő a málna redukciójé, majd a babapiskóta legyen ennek a tetejére helyzve. Minden egyes babapiskótát, kenj be víz-málnalé-rumaroma keverékkel. Majd ezet a folyamatot ismételgesd, amíg el nem fogynak az alapanyagok. Tetejére reszelhetsz fagyos málnát vagy étcsokoládét. Kész
    málnás babapiskóta desszert

Kommentek