Lilahagymás saláta, recept

Lilahagymás saláta, recept

Hozzávalók:

  • 200 g savanyú káposzta
  • 2 fej lilahagyma
  • 2 alma
  • egy marék dió
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • fél pohár natúr joghurt

Elkészítés:

lilahagyma-kaposzta-salata
Ha túl intenzívnek érzed az ízét, a savanyú káposzta felét öblítsd át egy kis vízzel, majd keverd a többihez. A lilahagymát kockázd apróra, az almát tetszés szerinti cikkelyekre, a diót pedig morzsold össze a tenyereddel. Dolgozd össze őket egy tálban, az olívaolajat pedig keverd el a joghurttal, majd add a többihez. Tedd a salátát egy fél órára a hűtőbe, és már fogyaszthatod is ezt a finom vitaminbombát.

Naponta új recept ötletekért, találkozzunk a FaceBook on is.

A Pikantéria Hivatalos Facebook Oldala

Forrás: bien.hu