Lilahagymás saláta, recept

Hozzávalók:
- 200 g savanyú káposzta
- 2 fej lilahagyma
- 2 alma
- egy marék dió
- 2 evőkanál olívaolaj
- fél pohár natúr joghurt
Elkészítés:
Ha túl intenzívnek érzed az ízét, a savanyú káposzta felét öblítsd át egy kis vízzel, majd keverd a többihez. A lilahagymát kockázd apróra, az almát tetszés szerinti cikkelyekre, a diót pedig morzsold össze a tenyereddel. Dolgozd össze őket egy tálban, az olívaolajat pedig keverd el a joghurttal, majd add a többihez. Tedd a salátát egy fél órára a hűtőbe, és már fogyaszthatod is ezt a finom vitaminbombát.
Naponta új recept ötletekért, találkozzunk a FaceBook on is.
A Pikantéria Hivatalos Facebook Oldala
Forrás: bien.hu