Krémsajtos modern parajfőzelék tükörtojással

Krémsajtos modern parajfőzelék tükörtojással

HOZZÁVALÓK

  • 1 személyre
  • 3 evőkanál
  • szőlőmagolaj
  • 25 dkg
  • parajlevél
  • 1 fej
  • vöröshagyma
  • szerecsendió, só, bors
  • 2 gerezd
  • fokhagyma
  • 10 dkg
  • vaj
  • 25 dkg
  • mascarpone
  • 1 dl
  • zöldség alaplé
  • 5-6
  • tojás

15-30 perc

Kremsajtos-parajfozelek_tukortojassal

A serpenyőben felmelegítünk 3 evőkanál szőlőmagolajat, hozzáadunk 25 dkg parajlevelet, egy fej apróra vágott vöröshagymát. Szerecsendiót reszelünk bele, két gerezd fokhagymát és borsozzuk, sózzuk. 10 dkg vajjal és 25 dkg mascarponéval sűrítjük. Felöntjük egy deci zöldség alaplével és 10 perc alatt megfőzzük. Plasztik formába 1 tojást ütünk. Megsózzuk és 180 fokon 15 percig sütjük. A parajfőzeléket sült tükörtojással tálaljuk.

Hogy rengeteg naprakész ötleted legyen: a FaceBookon , itt találsz minket

Forrás: tvpaprika.hu