Kolbászos krumplis lepcsánka, filléres finomság, nagyon laktató!, recept

Szeretnél enni egy jót? Akkor ezt a fenséges receptet ki kell próbálnod!
A Kolbászos krumplis lepcsánka Hozzávalói
- 60 dkg burgonya,
- 3 tojás,
- 3 gerezd fokhagyma,
- 3 kanál liszt,
- 15 dkg füstölt vagy lángolt kolbász,
- pirospaprika,
- őrölt bors, só;
- a sütéshez bőven zsír vagy olaj.
A Kolbászos krumplis lepcsánka Elkészítése
A megtisztított burgonyát nyersen lereszelem, a tojásokkal, apróra vágott fokhagymával, liszttel, sóval, borssal, pirospaprikával összekeverem. Forró zsírba vagy olajba evőkanállal adagolom a pépet, úgy, hogy három-négy kolbászkarikát nyomok bele, és mindkét oldalát ropogósra sütöm.
Forrás: ketkes.com