2021. június 21.

Select your Top Menu from wp menus
Kézi sörös hordó, minden férfi álma! Mi is a Growler

Kézi sörös hordó, minden férfi álma! Mi is a Growler

Először is mi az a growler?

growler

 

Egy fél gallonos üveg (1,9 l), csavaros kupakkal, amit sörrel töltenek meg. Voltaképp ez a  hordozható sörök tovább képzett fajtája.  Hívjátok Sör Mobilnak.

Ha Magyarországon találsz egy ilyen helyet, egyszerűen kérd meg a kiszolgálót, hogy csapoljon egy growlert, gyakorlatilag pár pillanatok alatt viheted is, ahová csak az esti örvény visz. A nők se fognak tudni leolvadni rólad, bár fogalmuk sincs mi az, de mivel nem egy hat helyen behorpadt ászok, így már csak azért is menő! Persze nem csak a nők körül forog a férfi univerzuma, baráti összejövetelekre, a vasárnapokon tartott heti összefoglalókra is ugyanúgy  kiváló, mint a mádámoknál. És mivel komisz kisbarátunk újratölthető, ezért a város utcái pont ennyi üvegszilánkkal lehetnek kevesebbek.

A kényelem érdekében A TapIt Cap-et ajánlanánk. Ez a kis kütyü growlered nyitójára illeszkedik, annak érdekében, hogy az friss és szénsavas maradjon (a csapolástól számítva akár 12 órán belül is!). Köszönhetően a TapIt Cap bemenetének, ami elfogadja a szabványos méretű CO2 dobozokat, és a beépített kézi csapnak, a hagyományos growleredből egy kézi hordó válik, amely tökéletes a kerti barbecue partikhoz, az említett baráti összeröffenésekhez, vagy egy kis munkahelyi vedelésre. Nem, dehogy. Olyat nem szabad.

Azért azzal jó tisztában lenni, hogy a találmány a kickstarter “mindjárt meglesz” stádiumában van még. Összesen 80 ezer dollár (minek ennyi?) szükséges, és most 78 körül van.

Print Friendly, PDF & Email

Kommentek

Related posts

EZT OLVASTAD MÁR?
Grill: faszenes – gáz – elektromos … melyiket válasszam?

Grill: faszenes - gáz - elektromos ... melyiket válasszam? A kerti partik szinte elengedhetetlen kelléke a grillezés. Nyílt tűzön az...

Close