Kecske sajtos – Cukkíni tekercs

Kecske sajtos – Cukkíni tekercs

Hozzávalók:

  • 1 db cukkini
  • 65 g kecskesajt (natúr, zsíros, lágy sajt)
  • 7 szem olívabogyó (zöld, magozott)
  • bors – fekete (tört)
  • olívaolaj

Elkészítés

1. A cukkinit megmossuk, majd késsel vagy szeletelővel vékonyabb, pár miliméteres szeleteket vágunk belőle.

kecske-sajtos-cukkini-tekercs-recept1
 
2. Olívaolajjal megkenjük a szeletek mindkét oldalát, majd grillserpenyőben kb. 3-3 perc alat megsütjük a cukkinit. Közben mindkét oldalát enyhén sózzuk, borsozzuk.
3.A cukkinilapokat kivesszük a serpenyőből, rászeleteljük, vagy tördeljük a kecskesajtot.

4. Feltekerjük a szeleteket. Mindegyik tetejére 1-1 szem olívabogyót teszünk, és fogpiszkálóval átszúrjuk őket, hogy ne nyíljanak szét.

5.Előételként tálaljuk, vagy laza vacsorának is megfelel.