2022. augusztus 04.

Select your Top Menu from wp menus
Kávéfőző fajtái: Nálad melyik a kedvenc?

Kávéfőző fajtái: Nálad melyik a kedvenc?

Kávéfőző gépek fajtái

Mindannyian, máshogy szeretjük a kávénkat, így nem csoda, hogy számos kávéfőző fajta közül van lehetőségünk választani. Kávézási szokásoktól függően, e gyors áttekintés segítségével, könnyebb dolgod lesz, ha új kávéfőző gépet keresel. A piac széles választékot kínál különböző igényeket figyelembe véve, legyen az alkalmankénti kávé fogyasztás, vagy akár kávé iránti rajongás.

Filteres kávéfőző

Kifejezetten azoknak lett megalkotva, akik jobban kedvelik a gyengébb ízhatású, illetve alacsonyabb koffein tartalmú kávékat. A forró vizet a készülék átengedi a kávéval megtöltött filteren a melegítő tálcán lévő kancsóba.

Presszó kávéfőző

A legtöbb háztartás alap felszerelését képezi a tradicionális presszó kávégép, mely nagy nyomáson préseli át a forró vizet az őrölt kávén. Ennek köszönhetően egy tökéletes presszókávé sötét, intenzív ízhatású, sűrűbb, gyakran krémes.

Kapszulás kávéfőzők

A kávé különlegességet kedvelők számára ideális választás. Kényelmes a használata, csupán a víztartályt kell felengednünk, majd a kapszulát, vagy kávé párnát a helyére illesztve beindítani a készüléket. Nagy előnye, a kapszulák széles választéka, továbbá a nagy nyomás, mely krémes, habos állagú különleges kávéval ajándékoz meg.

Automata kávéfőző gépek

Kávéimádók, nagyobb kávéfogyasztó családok számára ideális választás. Beépített kávédarálóval, tej habosítóval, viszonylag nagy víztartájjal egy gombnyomásra már kész is kedvenc kávénk.

 

Reméljük, rövid leírásunk segített elindulni a számodra legszimpatikusabb kávéfőző fajta irányába.

Meghitt kávézást kívánunk!

Print Friendly, PDF & Email

Kommentek

Related posts

EZT OLVASTAD MÁR?
olasz töltött cukkini
Olasz töltött cukkini

Az alábbi recept igazi nyári ízeket reporodukál; nagyon könyű , friss nyári olasz ízekkel ... Az Olasz töltött cukkini hozzávalói, 6...

Close