Karácsonyi kenyér

Karácsonyi kenyér

HOZZÁVALÓK

  • 3-4 fő
  • 2 csésze zabpehely liszt
  • 1 tojás
  • 1 banán
  • 1 tk édesítő (folyékony)
  • 50 g diabetikus étcsokoládé
  • ½ csésze vaj
  • ½ csésze tej
  • 1 tk mézeskalács fűszer
  • 1 tk szódabikarbóna
  • dió, mandula (ízlés szerint)

30-60 perc

christmas_bread2_kraracsonyi-kenyer

Melegítsd elő a sütőt 150 °C-ra.

A vajat és a banánt tedd egy tálba, majd villa segítségével törd össze. Add hozzá a tojást és a tejet, addig keverd, amíg szép sárga krémet nem kapsz.

Vágd apróra a csokit és a magokat, majd minden maradék hozzávalót keverj a sárga krémedhez.

Az így kapott tésztát öntsd egy előkészített sütőformába. Körülbelül 30 perc alatt süsd közepesen barnára.

Hogy rengeteg naprakész ötleted legyen: a FaceBookon , itt találsz minket

Forrás: tvpaprika.hu