Káposztás lecsó, recept

Káposztás lecsó, recept

Nem kell hozzá sem kanál, sem villa. Akkor is készül, amikor nem kapni bele paprikát, paradicsomot. A nyár egyik slágere a káposztás lecsó.

A Káposztás lecsó Elkészítése

 

 

A forró zsiradékban megpirítjuk a finomra vágott hagymát, és a laskára vágott káposztát.
Ha a káposzta összeesik, hozzáadjuk a  karikákra vágott paprikát, és a kockára vágott szalonnát. Miután a szalonna zsírt engedett, hozzátesszük a héjától megtisztított, felszeletelt paradicsomot is.

Sóval, és pirospaprikával ízesítjük, és készre főzzük. Bodaggal tálaljuk.

Káposztás lecsó

Naponta új recept ötletekért, találkozzunk a FaceBook on is.

A Pikantéria Hivatalos Facebook Oldala

Forrás: Izeselet.hu