Kakukkfüves Kecskesajtos – Töltött Paradicsom

Kakukkfüves Kecskesajtos – Töltött Paradicsom

Hozzávalók:

  • paradicsomok, félbe vágva
  • kecskesajt
  • kakukkfű
  • zsemlemorzsa
  • olívaolaj
  • mustár
  • fokhagyma, finomra vágva
  • vegyes zöld saláta

A félbevágott paradicsomnak kikanalazzuk a belsejét, a kikanalazott kocsonyás részt olívaolajon megfuttatott fokhagymával összekeverjük. Zsemlemorzsát adunk hozzá, kevés kakukkfülevéllel ízesítjük. Kis lángon összeforgatjuk.

A kecskesajtot vékonyan megkenjük mustárral, és zsemlemorzsába forgatjuk.

A kivájt fél paradicsomba töltjük a fokhagymás paradicsomtölteléket, ráhelyezzük a sajtot. A töltött paradicsomokat 10-13 percre 180 fokos sütőbe tesszük.

Vegyes salátán tálaljuk, olívaolajjal vagy vinegrettel meglocsolva.