2020. november 09.

Select your Top Menu from wp menus
Kakukkfüves Kecskesajtos – Töltött Paradicsom

Kakukkfüves Kecskesajtos – Töltött Paradicsom

Story Highlights

  • Aki szereti a meleg paradicsomot, annak ez a recept a TOP ...

Hozzávalók:

  • paradicsomok, félbe vágva
  • kecskesajt
  • kakukkfű
  • zsemlemorzsa
  • olívaolaj
  • mustár
  • fokhagyma, finomra vágva
  • vegyes zöld saláta

A félbevágott paradicsomnak kikanalazzuk a belsejét, a kikanalazott kocsonyás részt olívaolajon megfuttatott fokhagymával összekeverjük. Zsemlemorzsát adunk hozzá, kevés kakukkfülevéllel ízesítjük. Kis lángon összeforgatjuk.

A kecskesajtot vékonyan megkenjük mustárral, és zsemlemorzsába forgatjuk.

A kivájt fél paradicsomba töltjük a fokhagymás paradicsomtölteléket, ráhelyezzük a sajtot. A töltött paradicsomokat 10-13 percre 180 fokos sütőbe tesszük.

Vegyes salátán tálaljuk, olívaolajjal vagy vinegrettel meglocsolva.

Print Friendly, PDF & Email

Kommentek

Related posts

EZT OLVASTAD MÁR?
Nizzai mártásos – SalátaBoglárka

Hozzávalók: 2 marék salátaboglárka 8 vagy 9 perces kemény tojás olívaolaj fehérborecet olajbogyó paradicsom szardella olajos szardínia vagy tonhal vajban...

Close