Jeges sangria, a pia amitől lehűl az agyad

A sangria Hozzávalói:
- 3-4 nektarin és őszibarack vegyesen
- 5 dkg ribizli
- 2-3 ek porcukor
- egy feles brandy
- 0,5 dl narancslikőr (Triple Sec)
- 0,5 l narancslé (lehetőleg frissen facsart)
- 0,5 l száraz vörösbor
- rengeteg jég
A sangria Elkészítése:
A nektarint és az őszibarackot feldaraboljuk és beledobjuk egy turmixgépbe. Jöhet mellé a száráról lecsipegetett ribizli, majd a porcukor. Hozzáadjuk az alkoholos italokat és a narancslevet, majd megtöltjük a gépet jégkockával. Az egészet lezúzzuk, hogy egy jégkása állagú végeredményt kapjunk és már kész is van. Hűsöljetek!
Naponta új recept ötletekért, találkozzunk a FaceBook on is.
A Pikantéria Hivatalos Facebook Oldala
Forrás: http://streetkitchen.blog.hu