Jeges sangria, a pia amitől lehűl az agyad

Jeges sangria, a pia amitől lehűl az agyad

A sangria Hozzávalói:

  • 3-4 nektarin és őszibarack vegyesen
  • 5 dkg ribizli
  • 2-3 ek porcukor
  • egy feles brandy
  • 0,5 dl narancslikőr (Triple Sec)
  • 0,5 l narancslé (lehetőleg frissen facsart)
  • 0,5 l száraz vörösbor
  • rengeteg jég

A sangria Elkészítése:

A nektarint és az őszibarackot feldaraboljuk és beledobjuk egy turmixgépbe. Jöhet mellé a száráról lecsipegetett ribizli, majd a porcukor. Hozzáadjuk az alkoholos italokat és a narancslevet, majd megtöltjük a gépet jégkockával. Az egészet lezúzzuk, hogy egy jégkása állagú végeredményt kapjunk és már kész is van. Hűsöljetek!

sangria

Naponta új recept ötletekért, találkozzunk a FaceBook on is.

A Pikantéria Hivatalos Facebook Oldala

Forrás: http://streetkitchen.blog.hu