Jamie Oliver – A legjobb Paradicsom saláta

Hozzávalók:
- 10-15 dkg chorizo vagy magyar házi kolbász
- 3-4 fej paradicsom
- 1 szál újhagyma
- só, bors
- sherry ecet
- olíva olaj
- friss bazsalikom és petrezselyem
- fokhagyma
Elkészítés:
1. Nagyobb darab chorizo kolbászt – lehet magyar házikolbász is, olíva olajon lepirítom. a végén szeletekre vágott fokhagymával is pirít és egy kis sherry ecet is kell bele.
2. paradicsom rusztikus, egyenletlen darabokra vág, újhagyma is karikákra aprít, bele tesz egy tálba, sóz – borsoz.
3. jöhet az olíva olaj és a sherry ecet, meglocsol.
4. friss bazsalikom és petrezselyem leveleket aprít, rászór a salátára.
5. Chorizos , fokhagymás elegyet kevés zsiradékkal rárak a salátára, összeforgat és tálal. KÉSZ