Így dobd fel a pezsgőt a legegyszerűbben, recept

Így dobd fel a pezsgőt a legegyszerűbben, recept

Egy kis gránátalmával megspékelve a pezsgő még jobban csúszik majd szilvesztereste!

Nyakunkon a szilveszteri buli, és ha idén magadra vállaltad a házigazda szerepét, a pezsgőről is neked kell gondoskodnod! Nyűgözd le a vendégeket egy különleges, frissítő pezsgőkoktéllal, amit a gránátalma tesz még ünnepibbé. Mutatjuk, hogyan csináld:

Pezsgőkoktél gránátalmával

Hozzávalók 6 főre

  • fél gránátalma
  • fél citrom
  • fél csésze víz
  • pezsgő

Elkészítés:

  1. Vágd félbe a gránátalmát, és az egyik feléből egy fakanál segítségével ütögesd ki a magokat egy tálba.
  2. Facsard a magokhoz egy fél citrom levét, majd öntsd fel egy fél csésze vízzel.
  3. Az így kapott keveréket adagold jégkockatartóba (a legjobb, ha hosszúkás formát használsz), és legalább 1 órára tedd mélyhűtőbe.

Fogyasztás előtt tégy egy-egy jégkockát a pezsgőspoharakba, majd töltsd tele őket pezsgővel. Egészségedre!

Így dobd fel a pezsgőt a legegyszerűbben
Forrás: nlcafe