Story Highlights
- A Húsmentes Hétfő keretében most egy végtelen egyszerű, 10 perces vacsora ötletet hozok Nektek. Nagyon könnyen el tudjátok készíteni és a krémsajt fűszerezésében bízhattok a saját ízlésetekben, úgy lehet keverni az ízeket, ahogy szeretnétek. Mehet bele snidling, petrezselyem, kakukkfű, rozmaring.
- A krémsajthoz vegyetek különböző zöldségeket, tisztítsátok meg őket és a sajtkrémbe mártogatva fogyasszátok.
Hozzávalók a krémsajthoz:
- 250 g krémsajt (mascarpone)
- só, bors
- 1 gerezd fokhagyma
- 3 szál új hagyma
- petrezselyem
Elkészítése:
A hagymát, a fokhagymát, a petrezselymet feldaraboljuk a krémsajthoz adjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd az uborkákra halmozunk egy kanállal. A lazacot felkockázzuk és a krémsajtra szórjuk.