Húsmentes Hétfő – Sajtkrémes Zöldségek

Húsmentes Hétfő – Sajtkrémes Zöldségek

Story Highlights

  • A Húsmentes Hétfő keretében most egy végtelen egyszerű, 10 perces vacsora ötletet hozok Nektek. Nagyon könnyen el tudjátok készíteni és a krémsajt fűszerezésében bízhattok a saját ízlésetekben, úgy lehet keverni az ízeket, ahogy szeretnétek. Mehet bele snidling, petrezselyem, kakukkfű, rozmaring.
  • A krémsajthoz vegyetek különböző zöldségeket, tisztítsátok meg őket és a sajtkrémbe mártogatva fogyasszátok.

Hozzávalók a krémsajthoz:

  • 250 g krémsajt (mascarpone)
  • só, bors
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 3 szál új hagyma
  • petrezselyem

sajt-krémes-zöldseg

Elkészítése:

A hagymát, a fokhagymát, a petrezselymet feldaraboljuk a krémsajthoz adjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd az uborkákra halmozunk egy kanállal. A lazacot felkockázzuk és a krémsajtra szórjuk.

Print Friendly, PDF & Email

Kommentek

Post source : http://etelerzes.hu/

Kapcsolódó cikkek

Kérjük iratkozz fel Youtube csatornánkra is!

Köszönjük!

EZT OLVASTAD MÁR?
Így készül – Baklava

Hozzávalók a sziruphoz: 20 dkg cukor 1,5 dl víz 1...

Close