2020. november 10.

Select your Top Menu from wp menus
Gyors vendégvárók

Gyors vendégvárók

Story Highlights

  • Marinált olívabogyó, tonhal pástétom, kecskesajtos, körtés bagett. Nincs az a vendégség, amin ezekkel ne aratnánk sikert.

 

Hozzávalók 4-6 fő

» 20 dkg zöld olívabogyó
» 1 narancs
» 1 citrom
» 1 csokor kapor
» 1 kk édesköménymag
» 3-4 ek olívaolaj
» 2 doboz tonhal
» 1 szárzeller
» 1 ek kapribogyó
» 1,5 ek majonéz
» 1,5 ek joghurt
» só
» bors
» fél citrom leve
» 1 hosszú bagett
» 10 dkg krémes natúr kecskesajtkrém
» 1 körte
» 5 dkg dió

 marinalt-oliva-bogyo-tonhal-krem
Elkészítés

Marinált olajbogyó:

A olajbogyókhoz hozzáadunk egy kevés reszelt citromhéjat, friss felaprított kaprot, édesköménymagot, és néhány evőkanál olívaolajat. Összekeverjük és kicsit állni hagyjuk.

Tonhalpástétom:

2 doboz tonhalat villával széttörünk, hozzákeverjük a majonézt, joghurtot, kapribogyót, citromlevet, apróra szeletelt szárzellert, csipet sót és borsot, majd jól átkeverjük.

Kecskesajtos körtés bagett:

A felszeletelt bagettet kevés olívaolajjal meglocsoljuk, erre kerül egy kevés kecskesajt, majd erre a vékonyra szeletelt körte. A tetejét megszórjuk felaprított dióval.

Hogy rengeteg ötleted legyen: a FaceBookon , itt találsz minket

 

Forrás: izeselet.hu

Print Friendly, PDF & Email

Kommentek

Related posts

EZT OLVASTAD MÁR?
Vaníliás cukor házilag

Ha csak kis mennyiségre van szükségünk, akkor az a legegyszerűbb megoldás, ha a szükséges mennyiségű porcukorhoz hozzákeverjük a vaníliarúd kikapart...

Close