Grillezett őszibarack, recept

A Grillezett őszibarack hozzávalói:
- 8 tk narancslikőr
- 4 db őszibarack
- 4 db zabkeksz
- 3 dkg étcsokoládé
- 3 dkg mandula
- 3 ek mascarpone
- 1 ek méz
- 1/2 dl édes bor
Egy késes aprítóval összedaráljuk a kekszet, mandulát és a csokit. A barackokat félbe vágjuk, kimagozzuk és kissé megnagyobbítjuk a lyukat, sütőpapírral bélelt tepsire tesszük.
Mindegyikre kanalazunk a morzsából és öntünk 1-1 teáskanálnyi narancslikőrt. Pár perc alatt grill fokozaton megsütjük. Végül mézes mascarponét kanalazunk rá és megszórjuk a maradék morzsával.
Naponta új recept ötletekért, találkozzunk a FaceBook on is.
A Pikantéria Hivatalos Facebook Oldala
Forrás: Streetkitchen.blog.hu