Grillezett, morzsás őszibarackok,recept
Valami finom édességre vágytok, viszont nincs kedvetek egy komolyabb tortát összedobni? Na ezekre a helyzetekre tökéletes ez a grillezet, morzsás őszibarack recept. Próbáljátok ki!
Grillezett őszibarack
A Grillezett, morzsás őszibarackok Hozzávalói:
- 8 tk narancslikőr
- 4 db őszibarack
- 4 db zabkeksz
- 3 dkg étcsokoládé
- 3 dkg mandula
- 3 ek mascarpone
- 1 ek méz
- 1/2 dl édes bor
Egy késes aprítóval összedaráljuk a kekszet, mandulát és a csokit.
A barackokat félbe vágjuk, kimagozzuk és kissé megnagyobbítjuk a lyukat, sütőpapírral bélelt tepsire tesszük. Mindegyikre kanalazunk a morzsából és öntünk 1-1 teáskanálnyi narancslikőrt. Pár perc alatt grill fokozaton megsütjük. Végül mézes mascarponét kanalazunk rá és megszórjuk a maradék morzsával.
forrás: Streetkitchen