Grillezett Kukorica csövek pikáns parzmezánnal

Hozzávalók
kukoricára:
2 db kukorica (cső)
40 g vaj (olvasztott)
2 gerezd fokhagyma
15 g sajt – parmezán
petrezselyemzöld
TELJES ELKÉSZÜLÉSI IDŐ
15 perc
Elkészítés
1
A kukoricákat pucoljuk le, mossuk meg.
2
A vajat olvasszuk meg és törjük bele a fokhagyma gerezdeket, majd keverjük el.
3
A kukoricákat tegyük közepes erősségű parázs fölé. Ügyeljünk, hogy ne legyen túl erős a hő, mert akkor sülés helyett égni fog a kukorica. Készítsük mellé a fokhagymás vajat, a parmezánt és a petrezselymet is.
4
Szépen forgatva 10-15 perc alatt jól megpirítjuk a kukoricákat.
5
Mikor mindenütt szépen megsült, a fokhagymás vajjal vastagon leecseteljük minden oldalát.
6
Ha a vajjal megkentük, le is vehetjük a grillről. Minden oldalát szórjuk be parmezánnal és petrezselyemmel. Már kész is! 🙂