Grillezett kecskesajt balzsamos dresszinggel – recept

Bálint Zoárd, a Milánói Világkiállítás magyar pavilonjának séfje egyszerűen és gyorsan elkészíthető sajtos salátát ajánl, ez a : Grillezett kecskesajt
Hozzávalók
- 1 dl balzsamaecet
- méz
- petrezselyem
- lila hagyma
- radicchio saláta
- madársaláta
A Grillezett kecskesajt Elkészítése:
A mézet,az ecetet és sót elkeverjük, hozzáadunk kevés petrezselymet és leturmixoljuk. Majd folyamatos keverés mellett hozzáadjuk az olívaolajat is.
A salátákat leveleire szedjük, összekeverjük a dresszinggel.
A kecskesajtot forró serpenyőben meggrillezzük.
A dresszinges salátát a grillezett kecskesajttal tálaljuk.
Naponta új recept ötletekért, találkozzunk a FaceBook on is.
A Pikantéria Hivatalos Facebook Oldala
Forrás: izeselet.hu