Grill Tarja – BBQ mástással

Hozzávalók:
- 6 szelet sertéstarja – szeletelt, csontos
- 400 ml BBQ szósz
Elkészítés:
1. Az 1-1,5 cm vastag sertéstarja szeleteket áztasd be a BBQ szószba. Fedd le folpack-kal és tedd egy éjszakára a hűtőbe.
2. Másnap, mikor a grillsütőben már izzik a faszén, vedd ki a húsokat a hűtőből, vedd le a folpackot, majd tedd a hő fölé a húsokat úgy, hogy vastagon maradjon rajtuk a szósz.
3. Mikor szemmel láthatóan szépen megsült az alja, megfordítjuk őket. Ez optimális hőmérséklet esetén kb 10 perc.
4. Süssük készre a másik oldalukat is. Kb. így kell kinézniük. 🙂
5. Frissen, forrón tálaljuk hasábburgonyával, paradicsommal, friss fűszerrel.