Gordon Ramsay: Pasifogó – Málnás túrókrém kaláccsal
A Málnás túrókrém kaláccsal Hozzávalói:
- 25 dkg ricotta / túró
- 25 dkg mascarpone
- 4 evőkanál cukor
- 2 evőkanál facsart citromlé
- 20-30 dkg málna
- 5 dkg sótlan vaj
- 8-10 szelet kalács
- 3-4 db tojás
1. A túrót kikeverjük a mascarponéval, a cukorral és a citromlével, majd beleszórjuk a málna felét és óvatosan összeforgatjuk.
3. Serpenyőben felhevítjük a vajat, közben előkészítjük a kalácsokat: A tojásokat felverjük és megforgatjuk benne a kalácsszeleteket, lecsepegtetjük a felesleget és a serpenyőben felhevített vajon pár perc alatt mindkét oldalukat aranybarnára sütjük.
4. Tányérra szedjük a kalácsszeleteket, rákanalazzuk a málnás túrókrémet és a maradék málnával megszórjuk.
Hogy rengeteg ötleted legyen: a FaceBookon , itt találsz minket
Forrás: csakapuffin.cafeblog.hu