Fűszeres húsgolyók curryvel, recept

Kissé keleties fűszerezésű húsgolyók csirkehúsból, hideg curryszószba mártogatva.
A Fűszeres húsgolyók curryvel Hozzávalói:
- 50 dkg darált csirkecomb
- 1 egész tojás
- 3 kanál zsemlemorzsa
- 3 kanál kölespehely (ez is lehet zsemlemorzsa)
- 1 kiskanál garam masala
- 1 kiskanál őrölt fahéj
- 1 kiskanál őrölt köménymag
- 1 kiskanál kurkuma
- só
- bors
A formázáshoz:
- 3-4 kanál kukoricaliszt
- olaj a sütéshez
A hozzávalókat alaposan összegyúrjuk, kisebb golyókat formázunk belőle, kukoricalisztbe meghempergetjük és bő, forró olajban ropogósra sütjük őket.
Hideg curryszósszal fogyasztjuk.
Curry szósz recept videó:
Forrás: kisildi