Citromfüves rántott afrikai harcsafilé, recept

Az afrikai harcsa pont olyan hal, amilyet én szeretek. Nincs halíze és nincs benne szálka. A lazac és a fogas után a harmadik helyen áll a toplistámon. Ehhez azért az is hozzátartozik, hogy általában nem vagyok valami nagy halevő, de ezt akár hetente bevállalnám, mert nagyon finom..
A Citromfüves rántott afrikai harcsafilé Hozzávalói:
- harcsafilé
- citromfű, kotányi zacsis
- só
- tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
A halszeleteket sózom, citromfűvel bedörzsölöm, és citromlét csöpögtetek rá. A tojásokat felverem, bőven teszek bele citromfüvet, és a szokásos módon bepanírozom a halszeleteket. Nem kell spórolni a fűszerrel, mert akkor jó, ha érezni lehet a kellemes citromaromát. Bő olajban megsütöm.
Forrás: aliza