Cappuccinós Nutella tekercs, recept

Cappuccinós Nutella tekercs, recept

A Cappuccinós Nutella tekercs Hozzávalói:

  • 33 db mini babapiskóta
  • 250 g mascarpone
  • 2 púpos ek. mogyorókrém
  • 50 ml presszókávé
  • 50 ml tej
  • 1 ek. mogyorólikőr
  • 3 ek. kókuszreszelék

A mogyorókrémet a mascarponével kikeverjük.

Cappuccinós Nutella tekercs

A tejet, a mogyorólikőrt és a kávét egy tálkába öntjük.

A babapiskótákat  három sorban, szorosan egymás mellé, sütőpapírra fektetjük. Meglocsoljuk a likőrös tejeskávéval, megkenjük a mogyorókrémes mascarponével, és a hosszabb oldalról indulva feltekerjük.

A tekercset alufóliába csomagoljuk, és 24 órára hűtőbe tesszük.

Másnap a tekercset kókuszreszelékbe forgatjuk.

Közvetlenül tálalás előtt szeleteljük.

 

Forrás: tavolainpiazza.cafeblog.hu