Cappuccinós Nutella tekercs, recept

A Cappuccinós Nutella tekercs Hozzávalói:
- 33 db mini babapiskóta
- 250 g mascarpone
- 2 púpos ek. mogyorókrém
- 50 ml presszókávé
- 50 ml tej
- 1 ek. mogyorólikőr
- 3 ek. kókuszreszelék
A mogyorókrémet a mascarponével kikeverjük.
A tejet, a mogyorólikőrt és a kávét egy tálkába öntjük.
A babapiskótákat három sorban, szorosan egymás mellé, sütőpapírra fektetjük. Meglocsoljuk a likőrös tejeskávéval, megkenjük a mogyorókrémes mascarponével, és a hosszabb oldalról indulva feltekerjük.
A tekercset alufóliába csomagoljuk, és 24 órára hűtőbe tesszük.
Másnap a tekercset kókuszreszelékbe forgatjuk.
Közvetlenül tálalás előtt szeleteljük.
Forrás: tavolainpiazza.cafeblog.hu