Bombajó édesség: gin-tonic trüffel , recept

Bombajó édesség: gin-tonic trüffel , recept

Nincs is jobb annál, mint mikor az alkohol és az édesség keveredik egy mámoros finomságban: aki szereti a gin-tonicot, az ezt a trüffelt is imádni fogja!

Minden idők egyik legnépszerűbb koktélja most bonbon formájában hódít: a gin-tonic ízesítésű trüffel egyszerre idézi meg az alkoholos italt és nyújt édes élvezetet, ami valljuk be, a lehető legtökéletesebb párosítás a világon.

Ráadásul tényleg megdöbbentően egyszerű elkészíteni:

  1. gőz fölött megolvasztunk némi csokoládét egy kis tejszínnel, majd hozzáadunk két evőkanál gint és egy evőkanál tonicot, meg persze a koktél elmaradhatatlan elemét, egy kis lime-ot is, lé és reszelt héj formájában.
  2. Jön még hozzá egy kevés vaj, és innentől már nincs más dolgunk, mint hűtőbe rakni a keveréket, hogy formázható massza váljon belőle.

Bombajó édesség: gin-tonic trüffel
Ha meggyúrtuk a golyókat, a kész bonbonokat kimártjuk olvasztott fehér csokoládéban, és egy kis lime héjával is megszórjuk! A főzéshez használt ginből és tonicból pedig keverünk magunknak néhány koktélt!
Forrás: nlcafe