Bélszín casadillas tortillával

Bélszín casadillas tortillával

 

HOZZÁVALÓK 4 fő

  • 4 db tortilla
  • 40 dkg bélszín
  • 4 dl tejföl
  • ½ fej fokhagyma
  • 6 db paradicsom
  • 1 csokor koriander
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 fej lilahagyma
  • 16 dkg cheddar sajt
  • 10 dkg kaliforniai paprika
  • 20 dkg ruccola
  • 1 teáskanál tabasco
  • olívaolaj
  • bors

belszin-casadilla-tortilla
A paradicsomokat forrázzuk, majd meghámozzuk és kimagozzuk. A paradicsom húsát felkockázzuk, és összedolgozzuk a zúzott fokhagymával, tabascoval, sóval, borssal, olívaolajjal, apróra vágott petrezselyemmel és bazsalikommal, valamint zöld korianderrel. A bélszínt felhasználás előtt pár nappal bepácoljuk, majd felcsíkozzuk, sózzuk, borsozzuk, és elősütjük. A cheddar sajtot lereszeljük, metéltre vágott lilahagymát és kaliforniai paprikát keverünk hozzá. A tortillákat megtöltjük a sajtos zöldségekkel, valamint a bélszínnel, feltekerjük, és serpenyőben a tekercsek minden oldalát megpirítjuk. A salsával, tejföllel és ruccolával tálaljuk.

Naprakész recept ötletekért, katt ide: FaceBook/Pikanteria

Forrás: tvpaprik.hu