Bélszín casadillas tortillával

HOZZÁVALÓK 4 fő
- 4 db tortilla
- 40 dkg bélszín
- 4 dl tejföl
- ½ fej fokhagyma
- 6 db paradicsom
- 1 csokor koriander
- 1 csokor petrezselyem
- 1 fej lilahagyma
- 16 dkg cheddar sajt
- 10 dkg kaliforniai paprika
- 20 dkg ruccola
- 1 teáskanál tabasco
- olívaolaj
- só
- bors
A paradicsomokat forrázzuk, majd meghámozzuk és kimagozzuk. A paradicsom húsát felkockázzuk, és összedolgozzuk a zúzott fokhagymával, tabascoval, sóval, borssal, olívaolajjal, apróra vágott petrezselyemmel és bazsalikommal, valamint zöld korianderrel. A bélszínt felhasználás előtt pár nappal bepácoljuk, majd felcsíkozzuk, sózzuk, borsozzuk, és elősütjük. A cheddar sajtot lereszeljük, metéltre vágott lilahagymát és kaliforniai paprikát keverünk hozzá. A tortillákat megtöltjük a sajtos zöldségekkel, valamint a bélszínnel, feltekerjük, és serpenyőben a tekercsek minden oldalát megpirítjuk. A salsával, tejföllel és ruccolával tálaljuk.
Naprakész recept ötletekért, katt ide: FaceBook/Pikanteria
Forrás: tvpaprik.hu