Az egyik legjobb egytálétel – Csirkecombos egytálétel

Az egyik legjobb egytálétel – Csirkecombos egytálétel

Hozzávalók

  • csirkecomb
  • paradicsom
  • paprika
  • krumpli
  • fehérbor
  • olívaolaj
  • oregánó
  • őrölt bors
  • ételízesítő

Elkészítés

csirke-combos-egytal-etel

A combokat enyhén besózzuk, majd egy serpenyőben kevés olívaolajon mindkét oldalát elősütjük. Egy tepsibe helyezzük egymás mellé a húst, majd tegyük mellé a felkockázott krumplit, a paradicsomot és a paprikát. 2-3 dl fehérbort keverjünk össze ízlés szerinti mennyiségű sóval, ételízesítővel, őrölt borssal, oregánóval és olívaolajjal, majd öntsük a tepsiben lévő zöldséges húsra.
Fedjük le alufóliával, és előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten kb. 40 percig pároljuk, majd a fóliát levéve süssük szép pirosra.

Forrás: noiportal.hu