Az egyik legjobb egytálétel – Csirkecombos egytálétel
Hozzávalók
- csirkecomb
- paradicsom
- paprika
- krumpli
- fehérbor
- olívaolaj
- oregánó
- őrölt bors
- só
- ételízesítő
Elkészítés
A combokat enyhén besózzuk, majd egy serpenyőben kevés olívaolajon mindkét oldalát elősütjük. Egy tepsibe helyezzük egymás mellé a húst, majd tegyük mellé a felkockázott krumplit, a paradicsomot és a paprikát. 2-3 dl fehérbort keverjünk össze ízlés szerinti mennyiségű sóval, ételízesítővel, őrölt borssal, oregánóval és olívaolajjal, majd öntsük a tepsiben lévő zöldséges húsra.
Fedjük le alufóliával, és előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten kb. 40 percig pároljuk, majd a fóliát levéve süssük szép pirosra.
Forrás: noiportal.hu