Annabel Langbein: Bella rózsaszín – Pezsgő frissítője

Annabel Langbein: Bella rózsaszín – Pezsgő frissítője

Hozzávalók:

  • ¾ csésze bogyós gyümölcs, málna vagy fekete ribizli, stb ..
  • ¼ csésze boltban vásárolt bogyós gyümi szörp vagy házi málnaszörp
  • ¼ csésze cassis egyéb bogyós gyümölcs likőr ű8 opcionális )
  • 2 x 750ml üveg champegne-i pezsgő, hűtve

BELLA-ROZSASZIN-PEZSGO-KIR-ROYAL-RECEPT-MALNA-SZORP

Elkészítés:

Végy elő 10-12 pezsgős poharat, és tegyél bele 1 ek bogyós gyümölcsöt mindegyik pohárba. Önts erre továbbá 1 ek málnaszörpöt és 1 ek likőrt. Töltsd fel az előbbi elegyet gyöngyöző pezsgővel és szervírozd azonnal. 

 

Forrás: annabel-langbein.com