Csokoládéba mártott Raffaello, recept

Csokoládéba mártott Raffaello, recept

 

Egyszer majd kóstold meg a házit Raffaello-t, szerintem sokkal finomabb mint a bolti 🙂 Tanúsíthatom, mennyei édesség!

A Csokoládéba mártott Raffaello Hozzávalói:

  • 30 dkg kókuszreszelék
  • 2 evőkanál méz
  • 2 evőkanál vaj
  • vaníliaaroma
  • 16 dkg étcsokoládé

A Csokoládéba mártott Raffaello Elkészítése:

A kókuszreszeléket, a mézzel és a vajjal összekavarjuk, a vaníliaaromával ízesítjük. Sűrű, kemény masszát kapunk, ha szükséges még egy pici mézet adhatunk hozzá, de vigyázzunk, ne legyen túl lágy a massza! Hűtőbe tesszük legalább 30 percre, majd vizes kézzel golyókat formázunk belőle. A csokoládét felolvasztjuk és egy kanál segítségével a kókuszgolyókat belemártjuk. Rácsra, vagy alufóliára tesszük, hogy a csokoládé megkeményedjen. Hűtőben tartjuk fogyasztásig.

Csokoládéba mártott Raffaello

Forrás: ketkes.com